Eipä ole tullut paljoa tänne kirjoiteltua, mutta jospa yrittäisin saada enemmän aikaan nyt uuden vuoden kunniaksi. ;)

Joulukin tuli ja meni. Vietimme joulun melko perinteisesti. Syötyä tuli vähän liikaakin, mutta niinhän se tuppaa joka joulu menemään. Joulufiilistä hiukan pilasi se, ettei täällä ollut yhtään lunta. Se on itselleni aina ollut melko tärkeä osa joulua, mutta nyt satoi vettä ja oli vain synkkää ja märkää. :( Muutoin oli toki oikein mukava joulu perheen parissa. Olemme sopineet perheen kesken, että joululahjoja ei osteta, koska se on joka vuosi niin vaikeaa yrittää keksiä kaikille jotain kivaa ja hyödyllistä lahjaksi. Ainoastaan veljeni lapsille tulee ostettua lahjat. Tämä järjestely sopii minulle paremmin kuin hyvin, sillä niiden lahjojen pähkäily on aina niin turhauttavaa, ja yleensä niiden ostaminen jää ihan viime tippaan, vaikka kuinka yrität olla ajoissa liikkellä. Toki lahjoja on kiva antaa ja saadakin, mutta melkeinpä parempi näin.

Uutena vuotena ei sentään satanut vettä, vaikka tuo lumettomuus taas hiukan vei fiiliksiä. Vuodenvaihde meni rauhallisissa merkeissä, tuli juotua vain muutama lonkero, eikä tullut yhtäkään rakettia ostettua, saatika ammuttua. Onhan niitä raketteja kiva katsella, mutta en oikein siitä niiden ampumisesta ole koskaan välittänyt. Ja rahalle olisi muutakin käyttöä, kuin ampua ne taivaan tuuliin.

Mutta ilman sen enempiä lätinöitä, oikein hyvää uutta vuotta kaikille, ketkä tämän nyt sattuu lukemaankaan! Kyllä, myös sinulle! :)